Neem je vrienden mee op mannen vakantie

Je partner zal het minder gezellig vinden, maar soms moet je gewoon er tussenuit met je vrienden. Daar zit overigens geen leeftijd aan verbonden, want met je echte vrienden is het altijd gezellig. Des te ouder je wordt en des te drukker je het krijgt, des te belangrijker het is om zo’n vakantie te plannen. We zetten wat ideetjes op een rijtje, zodat ook jullie de mannen vakantie kunnen gaan boeken.

Mannen Vakantie

Een weekje mannen wintersport vakantie

Wintersportvakantie met de mannen. Daar zegt vast niemand in jullie vriendengroep nee tegen. Of je nu kunt skiën of snowboarden of nog op les moet, het is gegarandeerd gezellig. Je zegt eigenlijk ook gewoon ja tegen een week vol bier, zon en feesten. Er is menig man die dat aanbod af zal slaan. 

Houd je een week feesten niet meer vol? Dan kunnen jullie natuurlijk ook voor een weekendje kiezen. 2 dagen ertussenuit is vaak met kleine kinderen thuis ook beter te plannen. Wintersport in Winterberg is immers heel dichtbij, wat meteen een ideale bestemming is voor een mannen wintersport vakantie.

Voor vrienden die nog nooit op ski’s hebben gestaan is er ook genoeg te beleven. Je kunt in de ochtenden immers lessen volgen en in de middag kun je al beginnen met de après-ski. Daarna kun je de sauna nog in. 

Op wintersport houdt je natuurlijk je vaste ritme van thuis aan, omdat je toch weer vroeg op de pistes wil staan. Als je kleine kinderen hebt, ben je dat vroege opstaan natuurlijk gewend. Je weet als geen ander hoe het is om slaap tekort te komen en zult uit je eigen dan ook al vroeg naar bed gaan. 

Een leuke stedentrip als mannen vakantie

Tegen een stedentrip zegt menig man ook geen nee. Er zijn genoeg steden, waar jullie vast nog niet geweest zijn. Is het de bedoeling om veel bier te gaan drinken? Dan zijn Dublin en Praag echte aanraders, maar ook München en Brussel zullen niet teleurstellen.

Zijn jullie meer toe aan ontspanning? Boek dan juist een citytrip naar Barcelona, Valencia of Boedapest bijvoorbeeld. Het zijn ideale plekken om bezienswaardigheden te bezoeken en op terrasjes te gaan zitten. In de Spaanse steden kun je natuurlijk ook goed vertoeven op de stranden. 

In het voor- en najaar is het ideaal om zo’n mannenweekend te plannen, omdat je dan vaak prachtig weer hebt. Nu nog afstemmen met de vrouwen en het plannen kan gaan beginnen! 

Geef een reactie