Dit zijn de beste motoren om mee te beginnen

Ben je altijd al dol geweest op snelheden en zoek je graag de adrenaline op? Dan is het halen van je motorrijbewijs natuurlijk een logische stap. Voordat je je vrij gaat voelen in het verkeer moet je natuurlijk is dat rijbewijs zien te halen. Daarna kan het feest pas echt beginnen. Althans, als je de juiste motor hebt. Daar gaan wij je bij helpen. Vind hier de beste motoren om mee te beginnen.

Harley Davidson Motor

De Honda Rebel

Deze motor is met een A2 rijbewijs te besturen. Dit model heeft een toffe en enigszins stoere uitstraling. Het zadel zit dichter bij de grond vergeleken met andere motoren. Dit is fijn voor de beginnende bestuurder. De prijs is ook goed te doen als je kijkt naar andere modellen. Bovendien is de motor vrij licht, waardoor je deze goed onder controle kunt houden. Al met al is deze Honda dus een prima motor om de eerste veilige kilometers op te gaan maken.

De Kawasaki Vulcan S

Net zoals de Honda Rebel is de Kawasaki Vulcan ook een motor voor iedereen. Het model heeft weer een stijlvolle uitstraling. Het zadel is weer wat dichter bij de grond, waardoor je de bochten juist heel heerlijk kunt nemen. De motor is alleen wel meer geschikt om over provinciale wegen te touren. Voor het snelweg rijden is dit model niet echt gemaakt. Let er dus wel goed op waarvoor je jouw motor gaat gebruiken. Op die manier kun je ook veel beter jouw eerste model uitkiezen. 

De Suzuki V-Strom 650

De Suzuki V-Strork 650 is een toermotor en daarom niet altijd geschikt voor beginnende motorrijders. Voornamelijk bij jongeren zal deze minder snel in de smaak vallen. Toch is het wel een heel fijn model om mee te beginnen. De motor is geschikt voor iedere bestuurder met een A2 rijbewijs. 

Hoewel je misschien in eerste instantie niet voor een toermotor wil gaan is dit toch wel een aanrader. De motor is comfortabel en geschikt voor elke rit. Of je de motor nu wil gebruiken voor woon- en werkverkeer of dat je graag gaat een road trip door de bergen maakt. De motor is geschikt voor elke activiteit. Het is een middelzwaar model, waardoor deze ideaal is om de eerste kilometers mee te rijden. In tegenstelling tot de Honda en de Kawasaki heeft deze een minder aantrekkelijk uiterlijk, maar dat mag de pret niet drukken. 

Geef een reactie