Dit zijn auto’s voor echte mannen

Wij mannen zijn over het algemeen gewoon dol op auto’s. Als de nieuwe Mercedes of Volkswagen op de markt is gekomen zitten wij al die foto’s alweer te bekijken. Het liefst maken we in elke nieuwe auto een proefrit. Al heeft wel elke man een lichte voorkeur voor een bepaald merk, diesel of benzine, past elektrisch rijden helaas niet in dit artikel. Los daarvan, wat zijn nou auto’s voor echte mannen? 

Ford Mustang

De Porsche 911

Het is een van de duurdere wagens, maar toch kunnen we dit model niet weerstaan. Het is het Duitse ingenieurswerk waar wij mannen keer op keer weer voor vallen. Al is het niet een auto die je zomaar aanschaft, we willen er allemaal dolgraag een keer mee rijden. Als we eerlijk zijn is de auto natuurlijk niet heel praktisch, maar toch blijft Porsche altijd een van de favorieten. 

 

Mini Cooper S

Dit is een verrassende auto voor veel mannen waarschijnlijk. Toch hoort deze echt in het rijtje thuis. Dit komt voornamelijk door de vele pk’s onder de motorkap. De mini cooper is daardoor niet alleen maar een vrouwenauto. Je ziet steeds meer mannen juist dit model rijden. Dit komt ook door de aantrekkelijke prijs natuurlijk. En kun of wil je deze niet betalen? Dan kun je altijd nog kiezen voor een lease contract. 

 

De Ford Mustang

Als je het over mannelijke auto’s hebt, dan hoort de Ford Mustang zeker in het rijtje thuis. De auto is puur gebouwd voor de kracht en dat merk je wel door de v8-motor die erin ligt. Daarom zou iedere man er graag een rondje in willen rijden. De prijs is aantrekkelijker in vergelijking tot andere hypercars. 

Er is nu zelfs een volledig elektrische SUV uitgebracht door Ford. Het is een Ford Mustang model, die eruit ziet als een sportwagen. Dat de wagen volledig elektrisch is wil in dit geval niets zeggen, want hij doet zijn naam zeker eer aan.

 

De Audi R8

Audi is natuurlijk altijd al een favoriet geweest onder de mannen. Alleen de R8 is wel even een heel ander model. De iconische koplampen en de revolutionaire deurvormen maken deze wagen bijzonder in zijn klasse. Door zijn v10 motor kun je echt wel over de snelweg scheuren. Het is zeker een mooie wagen om mee naar Duitsland te gaan. Het is een droom van elke man om in deze auto het gas volledig door te trappen. Wellicht dat je in Duitsland een proefritje kan maken, zodat je ook echt kan ervaren hoe hard deze monster wagen gaat.

 

Rezvani Tank

De ultieme mannen droom auto is toch wel de Rezvani, een vrij onbekend merk, maar voor de man die van groot, stoer en degelijk houdt, is dit wel echt iets speciaals. Een SUV met 1.000 PK 6.2L V8 motor behoren tot de mogelijkheden. Nachtkijker, Elektromagnetische pulsbescherming, 4×4, Militaire uitvoering, verblinding LED-verlichting, rookgordijn maker, intercomsysteem, gas maskers, kogelvrijvesten, sirene, EHBO kit, kogelvrije ramen en deuren en een luxe en elegant interieur maken deze ongelooflijke 7-persoons SUV tot de meest stoere mannen auto van 2023.

Voor de echte liefhebber, de Rezvani Tank is verkrijgbaar vanaf $175,000

Geef een reactie