Ken je deze shotjes al?

In het weekend lusten we wel een drankje. We gaan met vrienden lekker naar een sportwedstrijd, waar de nodige biertjes bij komen kijken. Zo nu en dan gaan we ook nog naar de kroeg en drinken we een bacardi cola of een lekkere cocktail. Soms nuttigen we dan ook een shotje of twee. Alleen, welke shotjes zijn er allemaal? De laatste tijd zijn er veel meer lekkere shotjes op de markt gekomen en die nemen we graag met je door!

Verschillende snoep smaken

Je hebt vast wel eens geëxperimenteerd met drank en snoep. Een bekend recept is bijvoorbeeld de Haribo beertjes in vodka. Dat heb je vast wel eens op tijdens een huisfeestje. De afgelopen jaren zijn er van al die lekkere snoepjes ook shotjes gemaakt. Er zijn dus verschillende flessen drank, die op onze jeugd snoep lijken. 

We kennen allemaal de apenkoppen. Daar is het lekkere apen shotje op gebaseerd. Ben je fan van de groene kikkers? Dan is het Opkickertje iets voor jou. Daarnaast heb je nog de fles party kersen, waarvan de smaak uiteraard gebaseerd is op de kersen van Haribo. Ook voor de dolfijntjes, perziken, spekken en banaantjes is er een bijpassend shotje te vinden. Wij zijn voornamelijk fan van zure mattie, die vanzelfsprekend op de zure matten uit de supermarktschappen lijkt! Zo’n fles is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven. 

Verschillende snack smaken

Naast alle snoep smaken, zijn er natuurlijk nog veel meer shotjes te proeven. Ken je bijvoorbeeld Koekie al? Dit shotje smaakt echt naar een heerlijk karamel koekje. Leuk om een vriend mee te verrassen

Een ander shotje wat ook heerlijk is, is de rocketshot. Deze bestaat al jaren en lijkt echt op een raketijsje. Het is dan ook het ideale shotje voor de zomermaanden. Ook daar zijn wij dol op, als is dit shotje wel enorm zoet. 

Van al die zoetigheid gaan we over op een hartige snack. We hebben namelijk allemaal wel eens een frikandel speciaal gegeten, maar ken je ook het shotje al? In Rotterdam hebben ze dit shotje op de markt gebracht, die dus echt naar frikandel speciaal moet smaken. Wij weten nog niet zo goed wat we ervan moeten vinden. We neigen eerder naar een frikandel speciaal om de avond vol shotjes mee af te sluiten. Wat denken jullie van dit nieuwe shotje? Zal het een succes worden of juist helemaal niet? 

Geef een reactie