Zo verras je een goede vriend

Heeft een van je vrienden een moeilijke tijd achter de rug of vind jij dat iemand gewoon een verrassing verdient? Dan moet je dat uiteraard gewoon in werking zetten. Het is alleen best moeilijk om een man te verrassen. Daar kun je niet met bloemen aankomen. Gelukkig hebben wij wel wat ideeën waar je een goede vriend mee kunt verrassen. Je leest het in dit artikel.

Organiseer een bierproeverij

Er zijn verschillende cafés en bierbrouwerijen in de beercapital van België, die een bierproeverij organiseren. Je kunt er altijd wel bij eentje terecht. Alleen als je weet dat iemand door een moeilijke tijd gaat, dan is een uitje bij de deur niet altijd geschikt. Iemand blijft dan liever lekker thuis. Verras iemand daarom met een bierproeverij aan huis. 

Koop bij de slijterij een aantal bijzondere biertjes en ga daarmee op bezoek. Je kunt kiezen voor verschillende biertjes, dus wat lagers en wat stoute bieren. Je kunt ook een proeverij doen met bieren uit verschillende landen. Het is aan jou hoe je het aanpakt. Wellicht dat je nog een andere goede vriend uit kunt nodigen om het nog gezelliger te maken. Je kunt zelf wel inschatten waar de vriend in kwestie aan toe is. Hopelijk helpen deze biertjes om iemand weer goede moed te geven.

Naar een rage room

Soms heb je de neiging om alles om je heen kapot te slaan. Zit jouw vriend in zo’n fase? Dan moet je hem meenemen naar een rage room. Daar kan iemand namelijk letterlijk alles kort en klein slaan. Een ideaal uitje om even al je woede eruit te slaan. Sloop alles wat je maar tegenkomt in die kamer. Er zijn een aantal rage rooms te vinden. Ze worden ook wel smash room genoemd. 

Als iemand in een rot periode zit dan is dit misschien wel het enige dat hij nodig heeft. Even lekker met zijn vriend(en) alles kapot slaan. Normaal gesproken is het niet netjes om alles te slopen, maar nu is het vrijwel verplicht. En daar moet je natuurlijk gebruik van maken. 

Geef hem een cadeau

Je kunt iemand ook gewoon een leuk cadeau geven. Dan kan hij zelf bepalen wanneer hij dat spendeert. Een massage zou bijvoorbeeld een ideaal geschenk zijn. Zo kan iemand lekker ontspannen na een stressvolle periode. Hij bepaalt wanneer hij gaat. Eventueel kun je ook een massage apparaat geven. Dan kan hij thuis zelf al zijn spieren losmaken.

Geef een reactie