De ideale paklijst voor mannen

Is het tijd voor een mannenvakantie of ga je met jouw vriendin een weekendje er tussenuit? Dan moet je natuurlijk jouw koffers gaan pakken. Vrouwen schijnen vaak wel iets te vergeten, maar mannen hebben daar natuurlijk ook een handje van. We zetten voor jou de ideale paklijst op een rijtje, zodat je hopelijk nooit meer iets vergeet.

Jouw eigen scheerspullen

Op jouw vakantiebestemming zijn er uiteraard ook scheermesjes te koop. Toch scheer je het fijnst met jouw eigen spullen. Zorg dus dat je altijd jouw scheerapparaat mee neemt op vakantie. Ook als je scheert met scheerschuim en scheermesjes zul je die het liefst willen inpakken. Denk er wel om dat je niet grote flessen scheerschuim mee mag nemen in je handbagage. Ga dus op zoek naar een kleinere fles of stop jouw scheerspullen in de ruimbagage koffer.

Genoeg kleding en ondergoed

Ook op vakantie moet je er goed uit zien. Daarom is het van belang dat je genoeg kleding en ondergoed in je koffer stopt. Je kunt beter wat extra setjes meenemen in plaats van te weinig. Zorg dat je altijd 2 a 3 onderbroeken extra meeneemt. Voor setjes kleding geldt hetzelfde. Je komt namelijk altijd ruimte tekort in je koffer, dus heel veel meer gaat niet passen.

Houdt altijd rekening met het weer als je gaat inpakken. Voor een zomervakantie wil je natuurlijk zomerkleding en zwemkleding meenemen. Kies vooral voor kleur deze zomer. Blauw, groen en okergeel zijn bijvoorbeeld helemaal trendy. Het zijn trendkleuren die je deze lente al gaat zien. 

Voor de rest moet je natuurlijk zorgen voor genoeg sokken, verschillende paren schoenen en eventueel een jas. Je moet ook op vakantie overal op voorbereid zijn. 

Jouw luchtje en gel

Een luchtje maakt de man en zonder gel ga je waarschijnlijk de deur niet uit. Deze items mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw koffer. Zorg dus dat je in ieder geval jouw favoriete parfum mee neemt. Een tube of pot gel is ook wel makkelijk. Het is namelijk ontzettend vervelend als je op vakantie een andere gel treft. Dan zit je haar meteen heel anders en dat kan natuurlijk heel erg irriteren.

Je kunt beter wat meer ruimte reserveren in je koffer voor deze spullen. Dan weet je zeker dat je jezelf goed kunt vertonen op jouw vakantiebestemming. Ook al hoef je geen partner meer te scoren. Het is wel fijn als je er op vakantie verzorgd bijloopt.

Geef een reactie