Inspiratie voor mannen vakanties

Als de vrouwen met elkaar op vakantie gaan liggen ze het liefst op het strand een boekje te lezen. Dat is nou niet het ideale plaatje wat je voor ogen hebt als je aan een mannenvakantie denkt. Wij mannen houden meer van avontuur en de grenzen opzoeken. We zetten wat een ideeën op een rijtje, zodat ook jullie een echte mannenvakantie kunnen gaan boeken.

Mannen Vakantie naar FC Barcelona in Spanje

Racen in Duitsland

Als jij en je vrienden wel van wat snelheid houden, dan is een trip naar Duitsland perfect. In een paar uur sta je al in Duitsland, waar het racen echt kan beginnen. Rij naar de Nürburgring, waar je als Max Verstappen de baan over mag scheuren in je eigen wagen. Hier hoef je dus geen rekening meer te houden met maximale snelheden. De truc is alleen om weer heelhuids terug te komen samen met je wagen. Na het nodige racen kun je ‘s avonds natuurlijk genieten van pullen bier en vette braadworsten. Je zou hier zelfs een dagtripje van kunnen maken, omdat het zo dichtbij is. Ook voor een weekend kun je je hier prima vermaken.

Bezoek een voetbalwedstrijd

Zijn jullie allemaal dol op een mooi potje voetbal? Dan is het tijd om een voetbalwedstrijd in het buitenland bij te wonen. Er hangt altijd een hele andere sfeer dan in een voetbalstadion in Nederland. Je kunt uiteraard wachten tot er weer een EK of WK is. Zo’n wedstrijd staat natuurlijk ook op jullie bucketlist. 

Alhoewel een WK of EK natuurlijk bijzonder is om bij te wonen is een wedstrijd van een topclub ook prachtig om te zien. Zijn jullie fan van een bepaalde club uit de Champignons League? Dan is het een idee om daar een wedstrijd van bij te wonen. Zoek een mooie wedstrijd uit en reis daar naar toe. Dat kan een wedstrijd van FC Barcelona zijn in het Camp Nou stadion of van FC Bayern München in de Allianz Arena.

Deze twee clubs geven we natuurlijk maar als voorbeeld. Er zijn natuurlijk nog veel meer topclubs waar menig Nederland fan van is. Je kunt er gemakkelijk een citytrip aan vast koppelen. Op en neer voor een wedstrijd is namelijk zonde. Deze steden hebben veel meer te bieden. Barcelona en München hebben namelijk nog veel meer bezienswaardigheden die jullie kunnen ontdekken. Wellicht dat je ook een tour door het stadion kan boeken in de periode dat jullie er zijn. 

Geef een reactie